Breestraat 24, Leiden admin@ergoeducation.nl +31 6 42 07 12 16

Studiebegeleiding volgens vernieuwende methode

Bij Ergo Education geloven we niet in het ‘stampen’ van lesstof en ezelsbruggetjes. Op korte termijn, bijvoorbeeld vlak voor een toets, lijkt dat misschien effectief, maar op de lange termijn blijkt dat de informatie niet blijft hangen.

De lestechniek is gebaseerd op het ‘simpelweg’ stellen van de juiste vragen, waardoor leerlingen zelf tot het inzicht en de oplossingen komen. En als ze dát eenmaal hebben, hebben ze het voor het leven! Bekijk hier welke vormen van studiebegeleiding Ergo Education biedt.

wiskunde cursussen

Reguliere bijles en intensieve vakantietraining

Door uw kind gedurende het hele schooljaar reguliere bijles te laten volgen creëert u rust en regelmaat. Tijdens de bijles volg ik namelijk de planning van de school, zodat we direct de knelpunten waar uw kind tegenaan loopt kunnen behandelen. Reguliere bijles bestaat uit twee momenten in de week.

  • Tijdens het moment aan het eind van de schoolweek nemen we de lesstof door die de volgende week op school aan de orde zal komen.
  • Tijdens het bijlesmoment aan het begin van de schoolweek blikken we terug op de lesstof die de vorige week behandeld is om te kijken of er nog hiaten in de kennis moeten worden opgevuld.

Staat uw kind echter aan de vooravond van zijn/haar keuze- of examenjaar? Dan is een zomerschool cursus de beste voorbereiding. Want waarom zouden kinderen zich het hele jaar zorgen moeten maken over wiskunde als ze het onder de knie kunnen hebben voordat het jaar begint?! Gedurende een intensieve training van drie weken behandel ik alle lesstof die uw kind tot dat moment heeft gehad en méér.

cursussen wiskunde
3 tot 5 HAVO en 6 VWO

Bijles

2x 1,5 uur per week
gedurende het hele schooljaar

Direct inschrijven

6 VWO

Zomerschool

4x 3 uur per week
1 t/m 31 augustus 2022

Direct inschrijven

3 HAVO / VWO

Zomerschool

3x 1,5 uur per week
1 t/m 31 augustus 2022

Direct inschrijven

Special

Vakantietraining

4x 2 uur per week
Schoolvakanties midden-Nederland (excl. zomervakantie)

Direct inschrijven

Extra! Inloopspreekuren

Omdat nu eenmaal iedereen uniek is, heeft de ene persoon meer begeleiding nodig dan de ander. Het kan dus voorkomen dat een leerling naast de afgenomen reguliere begeleiding nog wat extra aandacht nodig heeft. Hiervoor kunnen zij altijd een afspraak maken tijdens één van mijn spreekuren, zónder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.