Breestraat 24, Leiden admin@ergoeducation.nl +31 6 42 07 12 16

Leerlingen aan het woord

Sinds de start van Ergo Education zie ik mijn leerlingen de ene mooie resultaatverbetering na de ander neerzetten. Op deze pagina leest u hoe zij hun ontdekkingsreis ervaren hebben!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind?

Neem contact met ons op

Niet alleen kennis en kunde werden mijn zoon aangeleerd, dankzij de bijlessen van Ergo Education kreeg hij ook meer zelfvertrouwen in zijn eigen kunnen.

Corine de Boer, moeder van Thijs

quote

Dhruv begreep mijn worstelingen. Hij vond de zwakke punten in mijn begrip (van de syllabi van voorgaande jaren) en nam alle twijfels weg. Toen deze basis eenmaal was gelegd, begon ik mijn curriculum te begrijpen, en haalde ik mijn eerste 9! Ik beveel Ergo Education van harte aan voor iedereen die wiskunde wil begrijpen en zijn examens wil halen!

Thijs de Boer, 6 VWO Stedelijk Gymnasium, Leiden

quote

Ik hoorde over Ergo Education toen ik Dhruv tegen het lijf liep tijdens het uitlaten van onze honden. Op dat moment had ik net een 2 voor wiskunde ‘gehaald’. Ik waagde de gok, nam bijles bij Ergo Education en mijn cijfer ging meteen naar een 8,3! En nu loop ik zelfs een stap vooruit op mijn leraar van school. Ik ben gewoon zo blij.

Mauro van Strater, 2 HAVO, Teylingen College Duinzight

quote